Iskustvo i poverenje

Merin Asset Management

Merin Asset Management jedna je od vodećih kompanija u oblasti industrije nekretnina u Srbiji. Projektujemo i gradimo prostore po meri savremenog čoveka u kojima je život lepši, a posao prijatniji.

U rastućem portfoliju kompanije su vizionarski projekti mešovite namene komercijalnog i rezidencijalnog tipa, planirani po principima održivog razvoja. Pružajući dodatnu vrednost zajednici u kojoj nastaju, oplemenjuju je novim kvalitetom.

Dugogodišnja partnerstva sa investitorima i saradnicima su garancija kontinuiranog kvaliteta. Merin Asset Management potpisuje stambeno-poslovne objekte Sun City, Gornji Grad u Zemunu, Merin Plaza, Merin Hill, Tri Nove, Kennedy Residence, BIG Residences. Sa sedištem u Beogradu kompanija je usko specijalizovana za razvoj projekata u oblasti nekretnina, finansijsko-pravni konsalting, savetodavne usluge i usluge upravljanja investicijama, projektovanje, izgradnju i prodaju stambeno-poslovnih objekata.

Principi poslovanja kompanije su usklađeni sa RICS standardima prestižnog Britanskog Kraljevskog instituta ovlašćenih procenitelja.

Merin Asset Management