Dobre priče menjaju svet

O Kompleksu

Dobre priče menjaju svet

Svako mesto ima svoju priču. Postoje mesta u kojima odmah vidite sebe i svoju budućnost. Svaki čovek ima svoju priču. Kennedy Residence nosi ime čoveka čija je priča inspirisala generacije. Priče su u srcu ljudskih odnosa i deo naše prirode. One nas uče i inspirišu.

Dobro došli u Kennedy Residence. Osetite snagu dobre priče i izgradite svoju na sigurnim temeljima.

Jer dobre priče menjaju svet.

Kennedy Residence

Kennedy Residence je adresa za budućnost koja inspiriše najviši kvalitet života. Moderna fasada čini ovaj objekat prepoznatljivim i doprinosi utisku luksuznog života koji se odvija među njegovim zidovima.

Projekat počiva na sinergiji luksuzne arhitekture i modernih, funkcionalno dizajniranih, prostranih stanova pružajući poseban doživljaj kosmopolitskog života. Pažljivo planiranje obezbeđuje maksimalnu osvetljenost svake pojedinačne prostorije u stanovima. Posebno je atraktivna dnevna zona – projektovana tako da kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i terasa čine jednu celinu.

Kennedy Residence je funkcionalno organizovan u 4 lamele (L1, L2, L3, L4) od kojih su prve tri stambene lamele, sa zasebnim ulazima i vertikalnim komunikacijama. Spratnost stambenog dela je 3Po+P+9+PS. S obzirom na to da se objekat nalazi u gusto naseljenom području, posebna pažnja posvećena je izgradnji podzemne garaže koja rešava pitanje parkinga stanara i zaposlenih.

Stambeni segment ima 170 stanova i 225 garažnih mesta, dok komercijalni deo ima 4.300m² neto površine za izdavanje i oko 81 garažno mesto na raspolaganju zakupcima poslovanja i lokala.

U komercijalnom delu objekta nalazi se ekskluzivni kancelarijski prostor, koji pruža sve pogodnosti rada na izuzetnoj lokaciji u poslovnom centru Novog Beograda. Poslovno-administrativni deo objekta nalazi se u Lameli L4 i funkcionalno je odvojen od stambenih lamela, sa zasebnim ulazom i zasebnim vertikalnim komunikacijama. Zauzima optimalnu poziciju u okviru objekta, ugaonu vertikalu između ulica Džona Kenedija i Palmira Toljatija. Spratnost stambenog dela je 3Po+P+9+PS.

Kennedy Residence